• Molimo vas da pročitate

    Pravila Chata
  • Koliko želite da drugi poštuju vas

    Toliko poštujte i vi druge učesnike Chat-a
  • Svako kršenje pravila bit će te udaljeni iz chat sobe

    Hvala vam što ste izdvojili vreme,i pročitali pravila chat sobe.

Pravila chata

Ideja chata jeste da omoguci Internet korisnicima razmenu misljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji negovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji ce omoguciti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadrzaja. Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da necete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, pretece, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tudju privatnost!
- Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nicka!
Slika pozadine
-Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve znaci (pise se Srprsko-Hrvatskim jezikom)
- Zabranjeno je korišcenje vulgarnih reci!
- Zabranjeno je provociranje i vredjanje!
- Preporucljivo je korišcenje malih slova (velika slova oznacavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
- Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramocenje ili bilo koji drugi nacin izazivanja ogorcenja ili neprijatnosti drugom ucesniku Chat-a !
- Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasisticki, diskriminirajuci, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, pretece, uvredljive, uznemiravajuce, klevetnicke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi nacin, radnje!

- Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "Ignoriši!" *ova opcija trenutno ne radi!

- Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!
- Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domacin!
Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!


- Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
- Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, bice najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
- Zabranjeno je pevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok price!
- Zabranjeno je korištenje više smajlica jer to može dovesti do kocenja chata, ili samo korišcenje istih(zabranjeno je istovremeno koristiti vise od 3 smajlica ili vise puta jednu te istu rec)to se smatra spamovanjem chata.

- Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje i uzivanje uz nasu muziku.

Sa ulaskom na chat, obavezujete se da će te poštovati pravila chat sobe